Post by walmokemtila on Feb 12, 2022 12:04:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begaliniai žetonai nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Death Incoming! Petualangan vbw
Mokama už jokių skelbimų.....gerai žaidimas....skelbimų vis tiek reikia tęsti.... Vis dėlto gera koncepcija
Skelbimai skelbimai skelbimai... ir daugiau skelbimų Su malonumu suteikčiau šiam žaidimui 5 žvaigždutes, linksmas ir verčia susimąstyti. Bet velnias, yra tiek daug vartančių skelbimų. Aš net nemačiau nuorodos, kurią galėčiau spustelėti ir PIRKTI ŽAIDIMĄ NEMOKAMAI.
Galvosūkiai yra sudėtingi, bet nėra juokingi. Bet kiekvieną kartą spustelėdamas, kad gaučiau premiją, gaunu skelbimą, kuris niekada nesibaigia. Nėra x, kad jį uždarytumėte, o palietus ekraną bet kur atidaromas reklamuojamas žaidimas žaidimų parduotuvėje. Vienintelis būdas uždaryti šiuos skelbimus yra uždaryti visą programą.
TBH, žaidimas geras, bet kiekvieną kartą baigus lygį atsiranda skelbimų ir tai erzina.
Man tikrai patinka šis galvosūkių tipas, bet man daug skelbimų kiekviena misija kiekvieną kartą užpildydavo kitą skelbimą, todėl baigiau 60+ LVL
Mielas galvosūkio tipo žaidimas, bet po KIEKVIENAS yra skelbimas. VIENIS. DALYKAS. 30 sekundžių baigti lygį? Reklama. Pasukite ratą ir priimkite prizą? Reklama. Sukite specialų ratą žiūrėdami reklamą? Ne? Na, bet čia yra reklama.
Mėgstate humoro jausmą žaidime. Nemokamuose žaidimuose reklamos yra neišvengiamos, todėl labai juokingas ir nuostabus žaidimas.
Geras, daug kraujo ir tikriausiai tinka stresui, bet yra keletas kvailų būdų mirti ir daug priedų, suteikiančių 2 žvaigždutes.
Man patinka šis žaidimas, jis toks unikalus, kad tai viskas, ko aš nesupratau ir iki šiol trikdo kiti žaidimai, kuriuos žaidžiau, gerai padirbėkite, tęskite darbą su tokio tipo žaidimais😁😁👏👍🥰
Man patinka žaidimas, jis tikrai įdomus, bet kodėl yra sonmea Ny, ką aš turiu galvoje, tai yra viena iš priežasčių, kodėl bandau jį vėl nužudyti, bet aš niekada negaliu pasiekti tokio lygio vardo visai nėra gerai, todėl atsiprašau Norėjau atsisakyti 3 žvaigždučių
모던 워쉽 액션 udtg
Pramogos iš pradžių per daug skelbimų nešvaisto jūsų pinigų, nors kai pasieksite aukštesnius lygius, jie kartoja, ką jau padarėte.
Įvertinau žemiau, nes nors tai buvo šaunus žaidimas, maždaug 150 lygis, iš eilės yra daugybė pasikartojančių lygių. Jau buvo išsibarstę sauja. Geriau baigsiu žaidimą anksčiau.
Tai smagus žaidimas, tačiau skelbimai yra gana stulbinantys, o už kiek monetų gausite po kiekvieno lygio, atsipirkimas nėra toks geras.
Buvo smagu, kol tai truko, bet tai buvo tikrai paprasta koncepcija ir įveikiau per 3 dienas. Galbūt taip yra todėl, kad man nereikėjo sustoti, kad peržiūrėčiau skelbimus, nes gana anksti įjungiau skelbimų blokatorių, bet vis tiek nesitikėjau, kad viskas taip greitai pasibaigs. Be to, lygiai kartojasi po 135 lygio
Aš nekenčiu šio žaidimo, jame yra daug skelbimų, o žaidimas yra trumpas, man jis nepatiko. Pradėjau nežaisti
Labai įdomus žaidimas
Pirma, yra per daug skelbimų, kad žmogus galėtų su jais susidurti. Antra, animacija per daug įmantri, nelabai gera, galbūt daugiau pastangų.
Tai dėlionės išspręsti kuris gera man ji taip pat yra labai atsipalaiduoti ji daro mano gyvenimą lengviau nežinau, ką dar pasakyti, kad aš pasakysiu jiberish khggehjdhdhfhrhrhrhhrhrhrhrhrhhrhrhrhrhrhrhrrhhrhrhrjrrjrjrjrjrjjrjrhrhrhrjjrjrjrjrjrjrjrjrjrjrjjrjrjrjrjrjrjjrjrrrjjrjjrjrjjrjrjrjrjrjrjrjjrjrjrjjrjrjrjrjjrjrjrjrjjjrjrjrjrjrjjrjrjrjrjrjrjrjrjrjjrjjrjrjjrjrjrjrjrjrjrjrjjrjrjrjrjrjrjjjriurruhdhdhdhdhrhhrhrhrhhrrhgrg44g4gh4hrhrhrhrhrhrhthhrhththththrhthhthththhththrhrhthhthththrhhrhrh5hthhrhththhrhrhjjjrjrjrj
SKELBIMAI SKELBIMAI SKELBIMAI !!! Lygiai turi 3 posūkius kiekviename lygyje ir po kiekvieno posūkio turite žiūrėti skelbimą. Tai 3 skelbimai viename lygyje!!! Ir tai taip pat ILGI skelbimai, o ne trumpi 5 sekundžių skelbimai, kaip kai kurios žaidimų programos. Pašalinau jį 3 lygiu!!!
gera mintis, bet daiktai nejuda tinkamai, kad jūs žinojote, kad nužudėte jos charakterį ir per daug reklamų
Tai tikrai puikus žaidimas, kuris nekenčia visų skelbimų, bet šiaip tai tikrai puikus žaidimas, toks smagus:-) jis toks puikus.
Gera žaidimo idėja daugeliui skelbimų, žiūrite skelbimą, kad gautumėte atlygį, atsisakote premijos ir gaunate skelbimą, įveikite lygį ir gausite reklamą. Yra daugiau šio žaidimo skelbimų nei informacinė reklama
ŠIS ŽAIDIMAS YRA TOKS NUOSTABUS IR LINKSMAS! Man tai tiesiog patinka, o jūs galite gauti monetų ir pasukti ratą, kad gautumėte ką nors ypatingo, kiekvienas turėtų žaisti šį smagų žaidimą!♡
Įdomus žaidimas, bet... Žaidimas yra gerai, jis erzina kažkur apie 95 lygį, jis grįžta atgal ir vėl pradedate žaisti tuos pačius scenarijus. Iki tol buvo smagu. Kiekviename lygyje yra daug skelbimų, tačiau dabar tai tampa įprasta daugelyje nemokamų žaidimų.
Mačiau priedą ir iš pradžių atrodė kvaila, ir aš tikrai nemaniau, kad tai yra tikrasis žaidimas, bet tada pradėjau jį žaisti ir kol kas pasirodė, kad tai geras žaidimas. Man patinka, taip ir toliau 👌
Tai geras žaidimas visais atžvilgiais, išskyrus daugybę skelbimų, ir aš ketinau padaryti ratą, o jame buvo parašyta: „Nori pažiūrėti reklamą ir pasidaryti tai dar kartą?“ Aš pasakiau „Prarask“, ir toliau man rodydavo 30 sekundžių reklamą. nesuprask. ir kas 1-2 lygius yra reklama ir tai yra 10-20 sekundžių reklama ir manau, kad tai turėtų būti kas 10-20 lygių, turėtų būti trumpa reklama ir šis žaidimas sulauks geresnių atsiliepimų
Būtų puikus žaidimas, bet vis tiek yra skelbimų. Net jei nuspręsite prarasti nemokamą premiją, kad nereikėtų žiūrėti reklamos, vis tiek gausite skelbimą. Noriu sužinoti, kas kada nors nusprendė visur dėti skelbimus ir spyrti jiems į sėklides
Tai labai smagu, man patinka, kad jums tikrai nereikia daug daryti, kad pasiektumėte kiekvieną lygį. Tęskite gerą darbą (žaidimai)!!!
Man patinka šis žaidimas, bet mane erzina kai kurie dalykai, pavyzdžiui, pridedate kiekvieną lygį, bet galite išjungti „Wi-Fi“ ir viskas bus gerai
Tai pats kvailiausias žaidimas tik todėl, kad reklama neverta.... po kiekvieno lygio tai yra reklama, todėl aš nuėjau į 20 lygį ir tai dar 20 skelbimų, jei norite žaisti papildomus žaidimus, kad gautumėte daugiau taškų ir jei paspausite ne DONT ŽIŪRĖKITE SKELBIMĄ, kad žaistumėte žaidimą, atspėkite, ką šis žaidimas sako... FU ČIA SKELBIMAS. Pavyzdžiui, jei norite, kad žmonės žaistų jūsų žaidimus, neužpildykite skelbimų, kurie verčia žmones žaisti keletą minučių, tada ištrinkite žaidimą, jūsų manymu, įmonė iš tikrųjų klausytų atsiliepimų, bet nahhhhh. DUMBBB
Geras žaidimas, bet per daug reklamų. Tikrai negaliu žaisti labai gerai, nes viskas, ką ten darote, yra iškart po jo. Mirk, skelbimas, finišo lygis, skelbimas, smūgis atgal, skelbimas. Bus ištrinama.
Žaidimas yra nuobodus, o „galvosūkius“ galėtų išspręsti mažylis. Niekada nežaidžiau žaidimo, kuriame būtų tiek daug skelbimų. Kas 20 žaidimo sekundžių tikriausiai yra 30 sekundžių vertės skelbimų. Net jei tai suteikia galimybę žiūrėti skelbimą už atlygį, praleidus tai vis tiek bus rodomas skelbimas. Tai tiesiog baisus grynųjų pinigų grobimas, kurį padarė baisūs žmonės.
Man patinka šis žaidimas, bet jūs negalite sukurti šio žaidimo dalių. Taip pat padarėte nedidelį langelį, kad pamatytumėte užuominą ar patarimą, bet spustelėjus jį, rodomi skelbimai. Jūs bandote daryti ką nors kita. Taip pat padarėte dar kelis lygius, nes pakartojote lygius
Man patinka žaidimas, nes visur yra priedų, jei nenoriu skinti ir bakstelėkite kitą parinktį. Vis tiek gaunu priedą. Negaliu spustelėti nieko, jo nematau!
Lygiai kartojami po 133 lygio. Per daug skelbimų. Aplink smagus ir kartais sunkus žaidimas. Galvosūkiai kartais neturi prasmės, tačiau šis žaidimas vis tiek yra įdomus. Jei ieškote žaidimo, kuriame žudote žmones, kuriate „galvosūkius“ ir mėgstate tinkinti pagrindinį meniu, tai šis žaidimas kaip tik jums!
Puikus žaidimas, bet tik tiek daug skelbimų ir jūs net negalite žaisti tokio puikaus žaidimo, bet yra daug skelbimų
Žaidimas yra geras, bet skelbimų yra per daug ir neverta jūsų laiko
Kiekvieną kartą palietus ekraną yra reklama. Šis žaidimas galėtų būti labai smagus, jei nebūtų tiek daug skelbimų. Pašalinau žaidimą po 4 minučių žaidimo. NEŠVAISTYKITE LAIKO ŠIUI ŽAIDIMUI!!!
Žaidimai geri, bet turi būti mažiau skelbimų, nes po kiekvieno nužudymo pridedama, todėl prašome atnaujinti, pavyzdžiui, ne tiek daug skelbimų
Žaisti šiek tiek smagu, bet dėl skelbimų net neverta. Kartais netgi nutraukiamas lygis, norint pereiti prie skelbimo. Ištryniau žaidimą ir iš naujo neįdiegsiu. Liūdnas.